Doorgaan naar artikel

Lekker in je vel, krachtig ondernemen

Roger Hardy start in Maastricht met Balance Business.

Inhoudsopgave

Na Venlo is Maastricht de tweede stad waar gestart wordt met Balance Business Club. Het leven van een ondernemer of manager kan druk en intens zijn. Hoe breng je jouw bedrijf naar een hoger plan, terwijl je zelf ook in balans blijft?

Roger Hardy gaat wekelijks met ondernemers sporten en maandelijks met dezelfde club ondernemers ontbijten. Doel: fitte ondernemer, want fit ondernemen leidt tot betere resultaten. "Wij bieden de ondernemer een businessclub met focus op fysieke en mentale gezondheid. Samen met andere ondernemers en managers, die gebalanceerd willen groeien in alle opzichten," zegt Hardy.

In zijn dagelijks leven is Roger vanuit zijn eigen bedrijf coach voor ondernemers. Hij heeft honderden ondernemers begeleid en gaat dit nu uitbreiden met Balance Business, een manier waarbij een groep ondernemers zich wekelijks treft om samen te sporten. Roger Hardy legt uit voor wie het concept is bedoeld. "Ik richt me op ondernemers die het gevoel hebben dat ze veel balletjes tegelijk in de lucht moeten houden, energie missen en vaak te weinig tijd hebben voor de dingen die ze belangrijk vinden. Met mijn programma gaan we daar aan werken in een kleine groep van 14 tot 24 ondernemers. Elke vrijdag sporten we met de groep een uurtje en daarna is er een informeel samenzijn. Dat alles in de parkachtige omgeving van Landgoed Vaeshartelt. De sportmomenten zijn met name bedoeld voor fysieke ontwikkeling," zegt Hardy.

De ondernemer vervolgt: '"Een keer per maand op vrijdagochtend komen we ook samen in een informele setting. Tussen 7.30 en 11.00 uur gaan we aan de slag met diverse onderwerpen op het gebied van persoonlijke- en zakelijke groei. Tussendoor ontbijten we samen. Geregeld komen experts ons met hun specifieke skills uitdagen."

Roger Hardy is net begonnen met het concept en hoopt deze zomer een groep ondernemers bij elkaar te krijgen die fitter willen worden, meer balans vinden en lekkerder in hun vel zitten. Balance Business Maastricht start in november.

Meer informatie is HIER te vinden.

Laatste Nieuws

Ons nieuws is en blijft altijd gratis als je je inschrijft voor de gratis nieuwsbrief

Er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw

Bedankt voor uw aanmelding. Controleer uw e-mail om de inschrijving af te ronden