Doorgaan naar artikel

Hochstenbag naar Wyck met bakkerijconcept

Voormalig restaurant Flo wordt de nieuwe plek voor Le Pain Quotidien.

Inhoudsopgave

Henri Hochstenbag, eigenaar van de Vogelstruys op het Vrijthof, heeft de plek bekend gemaakt waar hij met het bakkerijconcept Le Pain Quotidien begint.

Het voormalige restaurant Flo in de Stationsstraat wordt de komende maanden omgebouwd tot een filiaal van de Belgische keten. Hochstenbag hoopt eind juni, begin juli de zaak te openen. Voor de dagelijkse leiding van de ontbijt- en lunchzaak is Taco van de Bijl aangetrokken. Brasserie Flo was gevestigd in het designhotel Maastricht, maar ging een paar jaar geleden dicht. Het hotel is inmiddels overgenomen en heet nu Leonardo Boutique Hotel. De ruimte op de begane grond, die gebruik werd als ontbijtruimte is gehuurd door Hochstenbag die er met Le Pain Quotidien begint.

Voor Le Pain Quotidien is het de eerste vestiging in Limburg.

Taco van der Bijl gaat Le Pain Quotidien leiden
Vier maanden geleden kondigde Henri Hochstenbag, eigenaar van café De Vogelstruys aan met een nieuw concept te starten. Voor de leiding van Le Pain Quotidien klopte hij aan bij oud-kastelein van de Bòbbel, Taco van der Bijl. Le Pain Quotidien is een Belgische formule die de eerste vestiging in Limburg
Henri van de Struys begint bakkerijconcept
Henri Hochstenbag, eigenaar van Maastrichts bekendste café De Vogelstruys sluit zich aan bij het bakkerijconcept Le Pain Quotidien. De kastelein start de eerste franchisevestiging van Le Pain Quotidien in Maastricht.

Opmerkingen

Laatste Nieuws

Ons nieuws is en blijft altijd gratis als je je inschrijft voor de gratis nieuwsbrief

Er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw

Bedankt voor uw aanmelding. Controleer uw e-mail om de inschrijving af te ronden