Doorgaan naar artikel

Kalfsvlees van 'het Pasveld'

Inhoudsopgave

Heerlijk genieten van een eerlijk, smaakvol stukje vlees van dieren die een goed leven hebben gehad. En dat proef je! 

Onze graskalveren van het Blanc Bleu Belge - ras groeien op in alle rust. Ze drinken de eerste zes maanden bij hun moeder, grazen daarna buiten in de weilanden en krijgen eigen verbouwde maïs als aanvulling. In de winter liggen ze warm op zacht stro in ruime stallen. 

Waar de meeste kalveren in Nederland al na een half jaar worden geslacht, krijgen onze kalveren een vol jaar de tijd om op een natuurlijke manier te groeien. Het resultaat? Rosékleurig vlees, vol van smaak en een botermalse structuur. 

Bestel vandaag, proef het verschil en we bezorgen gratis aan huis!!! 

Laatste Nieuws

Ons nieuws is en blijft altijd gratis als je je inschrijft voor de gratis nieuwsbrief

Er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw

Bedankt voor uw aanmelding. Controleer uw e-mail om de inschrijving af te ronden