Inhoudsopgave
De drie medewerkers die in oktober nog plannen hadden om restaurant Rantrée over te nemen zijn bij het restaurant vertrokken, om in de Voerstreek een horecazaak te openen.
Thijs van Sambeeck, Max Hendriks en Bram Berende hadden grootse plannen met Rantrée. Na het vertrek van de chef-kok en het verlies van een Michelinster wilde eigenaresse Jennifer Silvius van het restaurant op de Dousberg af. Drie medewerkers zagen een mooie kans om het restaurant over te nemen. Er werd een crowdfundingsactie opgezet om de 500.000 euro op te halen die nodig was om de overname te kunnen betalen. De drie aspirant-kopers hadden zelfs al een nieuwe naam voor het restaurant. Na de overname zou Rantrée verder gaan onder de naam Four.
De Berwien
Het liep echter anders. De crowdfundingsactie werd stopgezet en ook de overname was van de baan. In plaats van Rantrée hebben Thijs, Max en Bram het bekende restaurant De Berwien in Moelingen in de Voerstreek overgenomen. De zaak stond al een tijdje leeg en de pandeigenaar benaderde Max, Bram en Thijs om er samen iets van te maken. Dat betekent dat de pandeigenaar ook mee investeert. Sinds november heeft het drietal de sleutel van de horecazaak en wordt er druk verbouwd om zo snel mogelijk open te kunnen. Het streven is om de Berwien in december te openen.



