Inhoudsopgave
Vier maanden geleden kondigde Henri Hochstenbag, eigenaar van café De Vogelstruys aan met een nieuw concept te starten. Voor de leiding van Le Pain Quotidien klopte hij aan bij oud-kastelein van de Bòbbel, Taco van der Bijl.
Le Pain Quotidien is een Belgische formule die de eerste vestiging in Limburg gaat openen. Henri Hochstenbag is voor Maastricht de franchisenemer. Bij Le Pain Quotidien kunnen gasten aan een lange tafel genieten van biologisch brood. Van vers gebakken zuurdesembrood tot kleurrijke seizoensgebonden gerechten: alles draait bij de formule om puurheid, gezelligheid en een vleugje rust in de drukte van alledag.
Taco van der Bijl gaat nu het team samenstellen voor de eerste Limburgse vestiging.
Henri van de Struys begint bakkerijconcept
Henri Hochstenbag, eigenaar van Maastrichts bekendste café De Vogelstruys sluit zich aan bij het bakkerijconcept Le Pain Quotidien. De kastelein start de eerste franchisevestiging van Le Pain Quotidien in Maastricht.
