Doorgaan naar artikel

Beck Communicatie uit Helmond neemt Facet& over

Evelyn Reynen en Eline Philips, links en rechts Lysbeth Den Dulk van Facet&

Inhoudsopgave

Vanaf 1 juli 2024 staan Evelyn Reynen en Eline Philips van bureau Beck Communicatie aan het roer bij Facet& als nieuwe directeur-eigenaar.

De beide bureaus verstevigen hiermee hun strategische advisering en dienstverlening in Limburg en Brabant. Beide teams blijven vanuit hun eigen standplaats (Voerendaal en Helmond) hun advies- en ondersteuningswerkzaamheden voortzetten. Facet& - dat onder meer veel voor de gemeente Maastricht werkt - blijft dus bureau Facet&.

DNA
Facet& meldt dat Evelyn en Eline de ideale opvolgers voor Lysbeth zijn. Zij zijn een ervaren duo dat zijn sporen heeft verdiend in de (overheids-)communicatie en de bureauwereld. Bovendien matcht het DNA van Facet& met dat van Beck Communicatie en vice versa. De bureaus zijn al jaren bekend met elkaar.

Bossche bollen
Lysbeth Den Dulk: "Toen de samenwerking vorig jaar intensiever werd, smaakte dat naar meer. Ik heb alle vertrouwen in Evelyn en Eline. Ze zijn gepokt en gemazeld in het communicatievak en hebben bewezen dat ze een professioneel en succesvol adviesbureau kunnen runnen, met hart voor hun medewerkers én voor hun opdrachtgevers. Bij de eerste kennismaking stonden zij op de stoep met Bossche bollen. Vandaag trakteren wij op vlaai om de officiële overdracht te vieren."

30 adviseurs
Beck Communicatie bestaat bijna 25 jaar (en is dus bijna zo oud als Facet&, dat dit jaar 28 wordt) en is een sterke speler in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Ze hebben 30 adviseurs in vaste dienst en bijna evenveel freelancers voor hen aan het werk.

Groeien
“Na 14 ½  jaar met hart en ziel aan het roer te hebben gestaan van dit prachtbedrijf is het tijd om het stokje over te dragen en Facet& de ruimte te geven om verder te groeien”, aldus Lysbeth.

Laatste Nieuws

Ons nieuws is en blijft altijd gratis als je je inschrijft voor de gratis nieuwsbrief

Er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw

Bedankt voor uw aanmelding. Controleer uw e-mail om de inschrijving af te ronden