Doorgaan naar artikel

Route du Soleil luidt voor de laatste keer zomer in

Wyck staat zaterdag volledig in het teken van Route du Soleil.

Inhoudsopgave

Wyck maakt zich op voor Route du Soleil, de start van de zomer. Een deel van de straten in Wyck is zaterdag afgesloten om plaats te maken voor tal van activiteiten bij de ondernemers in het stadsdeel.

Geld
Vanaf 10.00 uur presenteren meer dan 70 winkels, restaurants en hotels zich van hun meest zonnige kant. Het evenement is dit jaar geen twee dagen, maar alleen op zaterdag en hoogstwaarschijnlijk is dit ook de laatste editie omdat er onvoldoende geld is om het evenement in de toekomst te blijven organiseren.

Hapjes en drankjes
Bijna alle horecazaken presenteren zich met aparte proeverijen of cocktails. Zo is er een buitenbar bij Restaurant ‘O’, kun je genieten van zomerse hapjes en drankjes bij ’t Wycker Cabinet, TUUR, La Barraca en Restobar Jos. Voor de zoetekauwen onder ons zijn er op genoeg plekken ijsjes en wafels te verkrijgen zoals bij Smores en Bakkerij Paulissen. 

Shoppen
Er zijn diverse modeshows op meerdere plekken van modezaken in Wyck zoals Riviera Retro en kun je de nieuwste zomercollecties shoppen bij Noir, Soldes Boutique, Moustache Conceptstore en MAX. Mannen kunnen uiteraard een nieuwe zomeroutfit scoren zoals bij Antoon, Men’s Boutique Hot Kitchen en Edge of Raw. Bij Pipoos kun je je creatieve ik naar boven halen en zomerse onderzetters beschilderen. Aan de kleintjes is ook gedacht. Bij Twinkel de Kadowinkel zijn er kinderactiviteiten en bij Van Wijck en Stadsherberg de Poshoorn staan er springkussens. Bij The Game Box is er zelfs een Rad van Fortuin.

De activiteiten duren tot middernacht. Kijk HIER voor het volledige programma.

Laatste Nieuws

Ons nieuws is en blijft altijd gratis als je je inschrijft voor de gratis nieuwsbrief

Er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw

Bedankt voor uw aanmelding. Controleer uw e-mail om de inschrijving af te ronden