Doorgaan naar artikel

Concert Zoeper in 4 minuten uitverkocht, extra concerten

Vrijdagmorgen om stipt 10.00 uur begon de online kaartverkoop voor het jubileumconcert van feestband Zoeper in de Muziekgieterij. Vier minuten later waren alle 800 kaarten weg.

Odin Wijnhoven, Remko Renckens, Gino Cramer en Luc van Lijf van de Maastrichtse feestband Zoeper. Foto: IJsbrand van Lambalgen

1700 belangstellenden die nog in de wachtrij stonden moesten helaas teleurgesteld worden. Maar voor hen is er goed nieuws. De band heeft besloten nog twee extra concerten te geven.

Verrast
De legendarische band geeft op vrijdag 22 november een eenmalig concert omdat de groep 25 jaar bestaat. Nog één keer kan er meegezongen worden met de hits 'In de kaffee gebore', 'Sjendoal' en 'Oonkontent'.

Verbaasd
De bandleden zelf waren vrijdagmorgen totaal verrast door het feit dat alle kaarten binnen vier minuten weg waren. Om aan de grote vraag tegemoet te komen, komen er nu twee extra concerten. "Dat het concert zo snel uitverkocht raakte, hadden wij nooit durven denken," zegt Gino Cramer. "We hebben daarom meteen contact gezocht met de Muziekgieterij die samen met ons naar een oplossing heeft gekeken. We merkten dat er ook vraag was naar een mogelijkheid om met jongere kinderen of gezinnen het concert bij te wonen. Er komt nu een extra avondvoorstelling op donderdag 21 november en een matineevoorstelling op zondagmiddag 24 november."

De kaartverkoop voor de twee extra concerten start op dinsdag 7 mei om 10.00 uur.

Lees ook: Feestband Zoeper eenmalig terug op het podium

Ons nieuws is en blijft altijd gratis, als je je inschrijft voor de nieuwsbrief

Gratis inschrijven

Heb je al een account? Log in

Laatste Nieuws

Ons nieuws is en blijft altijd gratis als je je inschrijft voor de gratis nieuwsbrief

Er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw

Bedankt voor uw aanmelding. Controleer uw e-mail om de inschrijving af te ronden