Doorgaan naar artikel

Ondanks dat de lente pas net een paar dagen oud is, weet ik toch al wat het woord van het jaar 2024 gaat worden. Doneerrekje! Ik moet eerlijk bekennen dat ik eerst dacht dat dit de innovatieve variant van het offerblok was, maar daarmee zat ik er ver naast. Voor iedereen die het woord nu pas voor de eerste keer leest, kan ik melden dat dit een soort ring met een rekje is die je kunt bevestigen rondom een afvalbak. In dat rekje kun je dan een plastic flesje of blikje deponeren.

Ons nieuws is en blijft altijd gratis, als je je inschrijft voor de nieuwsbrief

Gratis inschrijven

Heb je al een account? Log in

Laatste Nieuws

Ons nieuws is en blijft altijd gratis als je je inschrijft voor de gratis nieuwsbrief

Er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw

Bedankt voor uw aanmelding. Controleer uw e-mail om de inschrijving af te ronden