Doorgaan naar artikel

De hand van God en het zakpaaltje

Leef Mestreech,

Het lijkt wel of niemand zijn vingers eraan durft te branden, maar ik ga het gewoon zeggen: 'Ik ben helemaal klaar met de pro-Palestina demonstraties'. Nee, ik ga me niet uitlaten over de inhoud, want dat probleem is veel te complex voor een gewone sterveling. Ik ben het kotsbeu als het gaat over de manier van demonstreren. Demonstreren en vandalisme horen net zoveel bij elkaar als een frietje en hagelslag.

Ons nieuws is en blijft altijd gratis, als je je inschrijft voor de nieuwsbrief

Gratis inschrijven

Heb je al een account? Log in

Laatste Nieuws

Ons nieuws is en blijft altijd gratis als je je inschrijft voor de gratis nieuwsbrief

Er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw

Bedankt voor uw aanmelding. Controleer uw e-mail om de inschrijving af te ronden